Wat wij doen

Hoe Consensus u kan helpen

Consensus biedt professioneel bedrijfsadvies op maat van uw ondernemingen. Via ons advies willen we het leven van ondernemers makkelijker maken en hen ondersteunen bij complexe vraagstukken in bedrijfsrecht.
 
Advies voor bedrijven

Advies over een faillissement

Wanneer u nood heeft aan advies over een faillissement, is het advies van een vakexpert geen overbodige luxe. Iedere onderneming kan al wel eens een slechte periode kennen. Wanneer deze slechte periodes zich opstapelen, is een faillissement soms nog de enige uitweg. We ondersteunen u graag en vertellen u meer over uw aansprakelijkheid, uw rechten en plichten. Zo zorgen we ervoor dat uw faillissement een verademing kan zijn na een lange en moeilijke periode.
Meer informatie

Advies voor bedrijven

Advies over bedrijfsovername

We geven advies voor uw bedrijfsovername. Wilt u een bedrijf overnemen? Bij Consensus zorgen we ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht van alle financiële en officiële documenten van het bedrijf. Zo komt u voor geen verrassingen te staan. Ook wanneer u zelf uw bedrijf wilt laten overnemen, kunt u rekenen op ons advies.
Meer informatie

Advies voor bedrijven

Advies over gerechtelijke reorganisatie (WCO)

Ook voor advies over een gerechtelijke reorganisatie, of wco, bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen deze dienst gaan we samen met u en met uw schuldeisers in gesprek. We gaan samen op zoek naar een afbetalingsplan waarin iedere partij zich kan vinden. Op die manier kunnen we nieuw leven blazen in uw onderneming en een faillissement uit de weg gaan.
Meer informatie